steunaanvraag Oog voor Lekkers

Wil je deelnemen aan de wedstrijden uit het Klasse Magazine? Waag dan hier je kans.

Door deel te nemen aan (1 van) deze wedstrijden, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement van Klasse.

Klasse Magazine 022 – december 2020

Doorloper

Ons kruiswoordraadsel blijft (voorlopig?) een doorloper. De oplossing van de puzzel is meteen je eerste stap richting een reischeque van 500 euro. Daarmee kan je een citytrip kiezen uit het volledige aanbod van Holidayline.

Foto van kruiswoordraadsel uit Klasse Magazine 05 (September)
WIN! Vul hier het dertienletterwoord in dat je vindt in de gele vakjes (verticaal 6) en win een reischeque.

Over verwondering en je papa missen

Op een dag “is” Leo er niet. Zijn mama legde geen briefje, de hond van de buurman blaft niet naar hem. Stuntman Max helpt hem zichzelf terug te vinden. Stefan Boonen viert met de graphic novel ‘Dat met Leo’ twintig jaar schrijverschap. Met tekeningen van Melvin vertelt Boonen een uniek avontuur met een agente, een vogel, een papa en taart.

eenhoorn.be

WIN! Klasse geeft 10 ex. weg van ‘Dat met Leo’. Vul het wedstrijdformulier in.

Roei het virus uit!

‘The Lockdown’ is een nieuw kaartspel van de hand van grafisch ontwerpster Jessie De Jans (JezGames). Niet toevallig een tactisch en out-of-the-box spel waarbij 2 tot 4 spelers via 164 actie- en karakterkaarten in de huid kruipen van een expert en via slimme keuzes de wereld redden. Cartamundi nam het spel in productie.

Klasse-lezers krijgen tot en met 31 januari 2021 20 procent korting via de website. Klik op ‘Uw code inwisselen’ en zet de kortingscode KLASSE2020 in het vak ‘Voer couponcode in’.

lockdowngame.eu

WIN! Klasse geeft 5 ex. weg van ‘The Lockdown’. Vul het wedstrijdformulier in.

Angstige leerlingen leren praten

Sommige leerlingen zijn gewoon verlegen, anderen lijden aan ‘selectief mutisme’, een angststoornis waarbij ze bijvoorbeeld in de klas angst hebben om te spreken. Ingrid Tiggelovend en Goedele Vandewalle geven in ‘Kinderen met praatangst’ praktische handvaten, tips en oefeningen om deze kinderen te leren praten op school.

studiosesam.be

WIN! Klasse geeft 10 ex. weg van ‘Kinderen met praatangst’. Vul het wedstrijdformulier in.