Online voor modern en innovatief leren

Wil je deelnemen aan de wedstrijden uit het Klasse Magazine? Waag dan hier je kans.

Door deel te nemen aan (1 van) deze wedstrijden, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement van Klasse.

Klasse Magazine 021 – september 2020

Doorloper

Ons kruiswoordraadsel blijft (voorlopig?) een doorloper. De oplossing van de puzzel is meteen je eerste stap richting een reischeque van 500 euro. Daarmee kan je een citytrip kiezen uit het volledige aanbod van Holidayline.

Foto van kruiswoordraadsel uit Klasse Magazine 05 (September)
WIN! Vul hier het tienletterwoord in dat je vindt in de gele vakjes (eerste opgave van horizontaal 11) en win een reischeque.

Rendieren spotten in Noorse fjorden

Didgeridoo spelen aan de voet van Uluru. De Nijl afvaren tussen de krokodillen. De grote kleurrijke atlas ‘Reis rond de wereld voor kleine ontdekkingsreizigers’ neemt je leerlingen (vanaf 8 jaar) mee naar 20 bijzondere landschappen. Na elk hoofdstuk krijg je spelletjes en doe-opdrachten over de fauna, flora en cultuur van die regio’s.

eenhoorn.be

WIN! Klasse geeft 7 ex. weg van ‘Reis rond de wereld voor kleine ontdekkingsreizigers’. Vul het wedstrijdformulier in.

Kunst kan je leren

‘Over het leren van de kunst’ van William Ploegaert schetst een beeld van de academie voor beeldende en audiovisuele kunsten van de toekomst. Hoe maak je een “academie”? Hoe evalueer je onderwijsdoelen bij je leerlingen? De checks & challenges én de praktische tips zijn handig voor alle leraren die kunst onderwijzen.

politeia.be

WIN! Klasse geeft 5 ex. weg van ‘Over het leren van de kunst’. Vul het wedstrijdformulier in.