panamarenko tribute

Wil je deelnemen aan de wedstrijden uit het Klasse Magazine? Waag dan hier je kans.

Door deel te nemen aan (1 van) deze wedstrijden, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement van Klasse.

Klasse Magazine 018 – december 2019

Doorloper

Ons kruiswoordraadsel blijft (voorlopig?) een doorloper. De oplossing van de puzzel is meteen je eerste stap richting een reischeque van 500 euro. Daarmee kan je een citytrip kiezen uit het volledige aanbod van Holidayline.

Foto van kruiswoordraadsel uit Klasse Magazine 05 (September)
WIN! Vul hier het getal en de twee woorden in die je vindt in de gele vakjes (verticaal 10) en win een reischeque. Je krijgt het getal (30) alvast cadeau.

Film: 1917

Op een cruciaal moment tijdens WO I krijgen Schofield en Blake, twee jonge Britse soldaten een op het eerste gezicht onmogelijke missie. Op vijandelijke terrein moeten ze in een race tegen de klok een boodschap afleveren die honderden levens kan redden, waaronder de broer van Blake. ‘1917’ is een episch drama van Oscarwinnaar Sam Mendes, met George MacKay en Dean-Charles Chapman in de twee hoofdrollen. De film loopt vanaf 8 januari 2020 in de bioscoop en is ook beschikbaar voor schoolvoorstellingen.

WIN! We geven 200 duotickets weg van ‘1917’, in een zaal en op een datum van je keuze (zolang de film loopt natuurlijk).