Klasse is het multimediale magazine voor onderwijs in Vlaanderen. Dagelijks delen we kennis, meningen, ervaringen en expertise. Op die manier versterken, verbinden, activeren en waarderen we de onderwijsprofessional. Aanstekelijk, betrouwbaar, warm en authentiek.

 

Grafisch vormgever met illustratie-skills

Bij Klasse zal je coole dingen maken. Magazines bijvoorbeeld. Of online campagnes. Of koffiemokken! Nee, niet in je eentje. Wel in een team van vormgevers. En altijd samen met mensen die ook van andere dingen verstand hebben, maar net als jij voelen wat p(l)akt. Denkers en doeners. Met wie je tijd neemt om te pingpongen en te puzzelen. Dat laatste ook letterlijk.

 

 

Jij bent belangrijk in het hele proces, want vorm en inhoud tellen even hard bij Klasse. En net dat maakt onze producten straffer. Wervend, activerend en verbindend. En grappig soms, dat ook.

Heb je bovendien tekentalent, bovenop je grafische skills? En wil je samenwerken aan een maatschappelijk relevant project? Dan móet jij nu gewoon solliciteren! Overdonder ons voor 5 april met je cv, portfolio en motivatie.

 


 

Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!
Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.