Zelf wintermonitor worden

Klasse is een multimediaal onderwijsmagazine. Dagelijks halen we het beste uit leraren, directeurs en andere onderwijsprofessionals. Met onze artikels, campagnes en acties willen we hen verbinden, informeren, verbazen en inspireren.

 

Redacteur (voltijds gedetacheerd leraar)

Herkenbare verhalen en verfrissende inzichten aan de man brengen: daarvoor zoekt Klasse een redacteur. Jij houdt van het juiste woord en kan onderwerpen vertalen in originele teksten. Je gaat op zoek naar nieuwe vertelvormen. Je doet research naar interessante praktijkvoorbeelden, thema’s en experts. Je weet mensen rondom jou in beweging te zetten, te activeren en te inspireren? En je wil werken voor een maatschappelijk relevant project? Versterk dan ons team.

Je bent bovendien leraar met minstens een bachelordiploma en in het schooljaar 2018-2019 voltijds aan de slag? Dan maak je kans om gedetacheerd te worden naar de redactie van Klasse.
Solliciteren kan tot en met 6 september 2018. Je doet het in 3 stappen:

  1. Check de functieomschrijving en het selectiereglement (pdf).
  2. Vul het selectieformulier in.
  3. Stuur het selectieformulier en een kopie van je diploma per e-mail naar sollicitaties.departement@ond.vlaanderen.be. Vergeet niet om het vacaturenummer te vermelden: dep/ged.lrkr./communicatie/redKlasse.

 


 

Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie! Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.