Klasse is het multimediale magazine voor onderwijs in Vlaanderen. Dagelijks delen we kennis, meningen, ervaringen en expertise. Op die manier versterken, verbinden, activeren en waarderen we de onderwijsprofessional. Aanstekelijk, betrouwbaar, warm en authentiek.

 

Videoredacteur

Je bent een allround videojournalist die goed kan observeren, interviewen, schrijven, filmen en monteren. Je rijdt tandems met redacteurs, vormgevers en webdevelopers en werkt crossmediale verhalen (digital storytelling) uit. Daarin zet jij beeld en geluid optimaal in. Je pitcht ideeën en bedenkt nieuwe formats voor onze projecten en kanalen.

Bij Klasse zet je je schouders onder een project met impact. Met straffe content willen we leraren en directeurs dagelijks versterken, activeren, verbinden en waarderen. En laten glimlachen, dat ook. Creativiteit is onze motor en je krijgt ruimte en richting om je verhaal te vertellen. Hier kom je terecht in een toffe bende teamspelers. Doe je mee?

Solliciteren kan tot en met 16 augustus 2020 (‘s avonds). Je doet het in 5 stappen:

  1. Check de vacature.
  2. Vul het standaardsollicitatieformulier in dat je op die pagina vindt. Daarin kan je ook je motivatie kwijt én je cv.
  3. Voeg ook links toe naar je portfolio of projecten die je gerealiseerd hebt en verduidelijk wat jouw rol daarin was.
  4. Voer de thuisopdracht uit en stuur die mee in.
  5. Stuur alles op naar sollicitaties.departement@ond.vlaanderen.be.

Lees alle details over deze job, je salaris en de sollicitatieprocedure in dit document (pdf).

 


 

Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!
Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.